ΑΣΕΠ: «Πάγωσαν» και επίσημα οι προκηρύξεις

«Πάγωσαν» οι διαδικασίες για τις προκηρύξεις αλλά και οι ανακοινώσεις προσωρινών ή οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ, που αφορούν μόνιμο προσωπικό, μετά την θυροκόλληση του ΠΔ για τη διάλυση της Βουλής. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα από χθες το μήνυμα που βγαίνει στους υποψήφιους που επιχειρούν να καταθέσουν αίτηση για κάποια από τις προκηρύξεις που «τρέχουν» είναι το εξής:

 

 

Να σημειωθεί ότι εξαίρεση μπορεί να υπάρξει μόνο με αίτημα του επισπεύδοντα φορέα στην αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας,όπως ήδη έκανε το υπουργείο Παιδείας με τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και το Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ειδική Αγωγή για το σχολικό έτος 2019 – 2020 και 10.500 εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2020 – 2021 και 2021 – 2022.

 

Πάντως, σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, η Ανεξάρτητη Αρχή συνεχίζει κανονικά τις εσωτερικές της διαδικασίες, όπως ο έλεγχος των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για παλαιότερες προκηρύξεις, προκειμένου μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνηση να προχωρήσει σε ανακοίνωση προσωρινών και οριστικών πινάκων.

 

parapolitikaargolida.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
4 + 2 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.