Αθηνά Κόρκα: "Ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ήθος και την εντιμότητα του Παναγιώτη Νίκα"

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έριξε μεγάλο βάρος σε επισκέψεις και συναντήσεις στις πόλεις και τα χωριά της Κορινθίας στο πλαίσιο των περιοδειών του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». 

 

Η πρώην Βουλευτής και υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα συνόδευσε τον κ. Νίκα μαζί με συνυποψηφίους της στα Αθίκια και το Χιλιομόδι καθώς και τα Λουτρά και τους Αγίους Θεοδώρους στις 3 Απριλίου 2019. 

 

Η κα Κόρκα δήλωσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ήθος και την εντιμότητα του Παναγιώτη Νίκα, στις ανοικτές συγκεντρώσεις που πάντα επιλέγει ο κος Νίκας. Άλλωστε η μακροχρόνια αυτοδιοικητική του πορεία, με κατάληξη τον Δήμο Καλαμάτας, καθώς και η κοινωνική του αποδοχή ανά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την περιφέρειά μας. 

 

Ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» θα αγωνιστεί για να αντιμετωπίσει όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των συμπολιτών μας, με έμφαση στις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις.