«Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω» - Τι αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής» μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του έργου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, ενημέρωσε μέσω facebook πως εγκαταλείπει την περιοδεία λόγω προβλήματος υγείας, δίνοντας τις ευχές του στον θίασο των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαϊκάλη, Κώστα Κόκλα και Τάκη Παπαματθαίου.

 

 

«Για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα, αλλά και για εμένα τον ίδιο» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του και συνέχισε: «Εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους “Αχαρνής” στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς, τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο! Μόνο τα καλύτερα! Θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!».

 

 

Μετά την ανάρτησή του η «Espresso» επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος με την ευγένεια που τον διέπει εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει: «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση».

 

 

Επίσης, ο ηθοποιός, που είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο πόσο επαγγελματίας είναι, διέψευσε τις φήμες ότι η αποχώρησή του από την παράσταση οφείλεται σε διαφωνία μεταξύ συναδέλφων. «Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί με όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους έχω άριστες σχέσεις. Επίσης, θα είμαι κλινήρης έως και τέλος Ιουλίου, οπότε όλα τα άλλα είναι απλώς φήμες» ανέφερε.

 

 

 

Πηγή: Espresso