The Bachelor - Τελικός spoiler: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του reality

The Bachelor: Το απόλυτο spoiler για την κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

 

Ο τελικός του δημοφιλούς reality παιχνιδιού του Alpha αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, με τα spoilers την ίδια ώρα να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το ποια κοπέλα θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη.

 

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε τη Δευτέρα (14/12) στο «Happy Day» και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την παρουσία της στο «The Bachelor» αλλά προέβλεψε και τη νικήτρια του παιχνιδιού.

 

 

 

«Από αυτές που έχουν μείνει, η μόνη που αξίζει για εμένα είναι η Νικόλ. Δηλαδή έδιωξε ο Παναγιώτης εμένα, κράτησε τις άλλες τις ξενέρωτες, ας μείνει με αυτές.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά στη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Εγώ πιστεύω ότι μάλλον με την Βίβιαν θα καταλήξει στο τέλος, αλλά θέλω, αφού δεν κατάφερα να είμαι εγώ αυτή που θα κατακτήσει την καρδιά του, να είναι έστω η Νικολέτα που είναι πολύ καλό παιδί. Αλλά δεν ξέρω γιατί ο Παναγιώης είναι και απρόβλεπτος», είπε η 26χρονη παίκτρια.

Η αλήθεια όμως είναι πως οι εικόνες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, έχουν δείξει κάτι άλλο!

Ο τελικός όπως έχει γίνει γνωστό έχει γυριστεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη και σύμφωνα με τα τελευταία spoilers στον τελικό θα βρίσκονται η Νικόλ και η Βίβιαν με την πρώτη να κερδίζει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη.

Φωτογραφίες μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, οι οποίες απεικονίζουν τον Παναγιώτη αγκαλιά με τη Νικόλ, να περπατούν σε κάποια γραφικά στενά, που μοιάζουν να βρίσκονται στη Μάνη. Μάλιστα και οι δυο τους φοράνε χειμωνιάτικα ρούχα, πράγμα που σημαίνει πως τα πλάνα είναι από πρόσφατα γυρίσματα.