Bρέθηκε χάρη σε σειρά του Netflix - Τι συνέβη με 9χρονη που απήχθη (Video)

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, καθώς οι αστυνομικές αρχές βρήκαν ένα κοριτσάκι που είχε απαγάγει η μητέρα του πριν από 6 χρόνια, με το Netflix να παίζει σημαντικό ρόλο.

 

Η Kayla Unbehaun ήταν μόλις 9 ετών και απήχθη το 2017 μετά από μια επίσκεψη της μητέρας της Heather, αφού την επιμέλεια είχε ο πατέρας του παιδιού, Ryan Iserka.

 

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η Αστυνομία δεν είχε κανένα στοιχείο, μέχρι που προβλήθηκε το νέο επεισόδιο της σειράς «Unsolved Mysteries» του Netflix. Μάλιστα, ειρωνεία αποτελεί το ότι η υπόθεση του κοριτσιού δεν ήταν το κεντρικό θέμα. Αντιθέτως, στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου προβλήθηκαν φωτογραφίες εξαφανισμένων παιδιών και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η μικρή Kayla Unbehaun.

 

Ένας υπάλληλος σε εμπορικό κέντρο της περιοχής είδε ένα παιδί που έμοιαζε στο κορίτσι και ειδοποίησε τον διευθυντή του, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Τότε, οι αρχές εξέτασαν την ταυτότητα και διαπίστωσαν ποια ήταν.

 

Στη συνέχεια, εντόπισαν τη μητέρα της και τη συνέλαβαν, ενώ της όρισαν εγγύηση 250.000 δολαρίων.

 

 

«Τα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο σημαντικά όταν πρόκειται για την ανάκτηση των εξαφανισμένων παιδιών», είπε η Callahan Walsh του Εθνικού Κέντρου για τα εξαφανισμένα και τα εκμεταλλευόμενα παιδιά.

 

«Ακόμη και σε αυτές τις μακροπρόθεσμες περιπτώσεις, όσο περισσότερο αφηγούμαστε την ιστορία αυτών των εξαφανισμένων παιδιών και δημοσιοποιούμε τις εικόνες τους, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθούν», πρόσθεσε στη συνέχεια.