Δάσκαλος αυτοκτόνησε στην Καλαμάτα - Η σορός του θα μεταφερθεί στην Κόρινθο (video)

Νεκρό σε έναν ακάλυπτο δίπλα στο σπίτι του, στην οδό Οιτύλου στο κέντρο της Καλαμάτας, βρήκαν νωρίς το απόγευμα οι αστυνομικοί έναν 73χρονο συνταξιούχο δάσκαλο.

 

 

 

Στο χέρι του βρισκόταν το όπλο με το οποίο προφανώς αυτοπυροβολήθηκε.

 

Στο σημείο όπου κειτόταν νεκρός ο άνδρας, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα από το πιστόλι παλαιού τύπου που κρατούσε. Ο 73χρονος είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στο ότι αυτοκτόνησε. Είχε αφήσει μάλιστα και σημείωμα που -σύμφωνα με πληροφορίες- απευθυνόταν στα παιδιά του, τα οποία λίγες ώρες νωρίτερα τον είχαν αναζητήσει.

 

Ο 73χρονος ήταν γνωστός στους εκπαιδευτικούς κύκλους της Καλαμάτας, και όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν ένας κοινωνικός και δραστήριος άνθρωπος, αν και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει έναν πιο μοναχικό δρόμο. Οσοι τον ήξεραν πιθανολογούν ότι κάποια προβλήματα υγείας, αν και όχι ιδιαίτερα σοβαρά, τον είχαν κάνει να απομακρυνθεί από τις πολλές παρέες. Οι ίδιοι τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο οξυδερκή, με ανήσυχο μυαλό, και παρόλο που τελευταία τον έβλεπαν σκεπτικό δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς έφτασε στο απονενοημένο διάβημα.

 

Η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην Κόρινθο.

 

 

 

eleftheriaonline.gr