Dave Loutraki: Άνοιξε το δεύτερο ξενοδοχείο της Brown στο Λουτράκι

Το δεύτερο ξενοδοχείο της στην περιοχή της Κορινθίας άνοιξε η Brown Hotels, αυτή τη φορά στην περιοχή του Λουτρακίου, ακριβώς πάνω στην παραλία.

 

Πρόκειται για το Dave by the Beach, το οποίο αποτελεί ‘’συνέχεια’’ του brand Dave, το οποίο βρίσκεται στην Ομόνοια και συνιστά το πιο ‘’νεανικό’’ σήμα της Brown Hotels, καθώς απευθύνεται σε κοινό χωρίς οικογένεια, πολύ νεαρής ηλικίας, με στόχευση στα beach sport και στο ευ ζην.

 

Το ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί ριζική ανακατασκευή του παλαιού, γνωστού καταλύματος της περιοχής Loutraki Palace, το οποίο εξαγόρασε ο όμιλος το 2020, έχει 39 δωμάτια και ιδιαίτερα προνομιακή θέση, καθώς είναι πάνω στην πλαζ του Λουτρακίου, λίγα μέτρα πιο πέρα από το Καζίνο.

 

Το συγκεκριμένο ακίνητο είχε αφεθεί για χρόνια στην τύχη του, μετά το σφράγισμά του στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας λόγω χρεών από την τότε Αγροτική Τράπεζα.

 

Έγιναν αρκετές προσπάθειες για την πώλησή του, τόσο από την Τράπεζα, όσο και από τον ενιαίο ειδικό εκκαθαριστή PQH και ήταν το 2020 που τελικά πέρασε στο χαρτοφυλάκιο της Brown, με τίμημα που δεν έγινε γνωστό.

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν εν μέσω πανδημίας, ωστόσο, τελικά ήταν μέσα στο καλοκαίρι του 2022 που μπόρεσε να ανοίξει τις πύλες του.

 

Υπενθυμίζεται ότι το άνοιγμα αυτό έρχεται δύο και κάτι μήνες μετά τα εγκαίνια του La Isla Brown Corinthia, το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας στην περιοχή.