«Δεν φανταζόμουν ότι το Survivor θα κάνει κακό στην καριέρα μου»

«Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού ένιωθα πάρα πολύ άσχημα από την άποψη της φυσικής κατάστασης».

 

Για την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor μίλησε η Μαρία Σαμαρίνου, σε συνέντευξη που έδωσε στο “7 ΜΕΡΕΣ TV” και την Εύη Βαλή.

 

Αιτιολόγησες την αποχώρησή σου λέγοντας πως είναι κάτι που κάνεις για την καριέρα σου.

 

Αποχώρησα οικειοθελώς επειδή ήθελα να προστατεύσω την καριέρα μου. Η αλήθεια είναι πως από τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού ένιωθα πάρα πολύ άσχημα από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι-σανίδι. Ένιωθα μυική ατονία και έβλεπα τη διαφορά στο σώμα μου. Με τον καιρό όλο αυτό άρχισε να με απασχολεί περισσότερο, τόσο πολύ  που είχε αρχίσει να μου περνάει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί σκεφτόμουν το κακό που μπορεί να κάνω στην καριέρα μου και κάπως έτσι οδηγήθηκα στην απόφαση να αποχωρήσω.

 

Τους φόβους σου τους είχες μοιραστεί και με την ομάδα σου;

 

Ναι, είχα μιλήσει σε όλα τα παιδιά για τις ανησυχίες μου. Μερικοί επειδή με ήθελαν πολύ στο παιχνίδι με συμβούλεψαν να κάνω υπομονή, γιατί επανέρχεται ο οργανισμός. Ωστόσο, εγώ δεν το άκουσα γιατί είχα τρομοκρατηθεί.

 

 

Ήταν δηλαδή πιο δύσκολο το Survivor απ’ ότι το περίμενες;

 

Ναι, η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι το περίμενα και γι’ αυτό το λόγο μπήκα κιόλας. Στην αρχή δεν φανταζόμουν σε καμία περίπτωση ότι θα μπορούσε να κάνει κακό στην καριέρα μου. Αποδείχτηκε όμως κάτι τελείως διαφορετικό.

 

Πηγή: www.zappit.gr