Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν οικόπεδο 12 στρεμμάτων στην Κρήτη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν δηλώσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη που έχουν για την Κρήτη. Έτσι, τώρα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός οικοπέδου έκτασης 12 στρεμμάτων.

 

Όπως έγινε γνωστό, το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεράνι στο Ρέθυμνο, έχει απόσταση 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και έχει εξαιρετική θέα προκειμένου να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία.

 

Πιθανότατα, ο καλός φίλος του ζευγαριού της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, Μανώλης Κονταρός να βοήθησε στην αγορά συστήνοντάς τους τον μεσίτη με τον οποίο έκαναν τη συμφωνία για την αγορά του οικοπέδου.

 

Μανώλης Κονταρός, ο οποίος είναι καλός φίλος του ζευγαριού απάντησε για το κτήμα που αγόρασε η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κρήτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα».

 

Έτσι, σχετικά με το αν μεσολάβησε ο ίδιος για την αγορά του κτήματος στην Κρήτη, ο Μανώλης Κονταρός απάντησε: «Κι εγώ από τα σάιτ το διάβασα. Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Αν ισχύει, είναι όμορφο».