Δημήτρης Μπίτζιος: "Τα ψέμματα τελείωσαν - Φτιάξτε τώρα το δρόμο"

Επώνυμη καταγγελία από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χιλιομοδίου, Δημήτρη Μπίτζιο, ο οποίος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, καταγγέλει την αδιαφορία των Αρχών όσον αφορά στο δρόμο που συνδέει το Χιλιομόδι με τον Σολωμό, ο οποίος "βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και είναι κίνδυνος-θάνατος για τους ανυποψίαστους οδηγούς", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά...

 

Μια λέξη ντροπή σας!!!!

Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν την ζωή τους σε ένα δρόμο που παρόμοιος του δεν υπάρχει ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες.
Ο δρόμος που συνδέει το Χιλιομόδι με τον Σολωμό βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και είναι κίνδυνος-θάνατος για τους ανυποψίαστους οδηγούς που πέφτες στις λακούβες παγίδες και απειλείται άμεσα η ζωή τους.
Με την βοήθεια του Θεού μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί θανατηφόρο ατύχημα απο την ακταλληλότητα του οδοστρώματος, ενώ είναι καθημερινές οι υλικές ζημιές στα οχήματα.
Ο δρόμος αυτός είναι ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ για τα μηχανάκια και ενημερώνω έγκαιρα κάθε αρμόδιο ότι σε περίπτωση που η εγκληματική αδιαφορία όλων συνεχιστεί θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στις εισαγγελικές αρχές για να μην θρηνήσουμε κανένα νέο παιδί θύμα.
Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσουν όλοι να μιλούν για ανάπτυξη όταν δεν μπορούν να διορθώσουν λίγα χιλιόμετρα επικίνδυνου δρόμου.
Τα ψέμματα τελείωσαν.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ

Δημήτρης Μπίτζιος