Δήμος Βέλου - Βόχας: Με τον Αννίβα Παπακυριάκο η Ιωάννα Μασούρη

Την στήριξη της στην υποψηφιότητα του Αννίβα Παπακυριάκου για τον Δήμο Βέλου - Βόχας έκανε γνωστή με δήλωση της η κα Ιωάννα Μασούρη.

 

 

Διαβάστε την δήλωση της:

 

 

"Χάρη στην καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, μπορώ ν’ ακούσω και να συζητήσω για τα προβλήματα που και έχει ο Δήμος μας, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επίλυσή τους.

 

 

Τώρα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία με τον Αννίβα Παπακυριάκο, να βοηθήσω ενεργά.

 

 

Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών.

 

 

Ο συνδυασμός του Αννίβα Παπακυριάκου απαρτίζεται από πολύ αξιόλογα άτομα, μία ομάδα η οποία έχει τη θέληση, τη διάθεση και φυσικά μπορεί να δώσει πολλά στο Δήμο μας.

 

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά και φυσικά αποδέχτηκα την πρόταση του Αννίβα Παπακυριάκου να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου το ψηφοδέλτιο της ΄΄Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης΄΄ στις εκλογές του Μαϊου!"

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

 

Η Ιωάννα Μασούρη γεννήθηκε στο Βέλο το 1968 στο οποίο και μεγάλωσε. 

 

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Νικολιδάκη, προγραμματιστή-αναλυτή Η/Υ και είναι μητέρα του Χρήστου-Μάριου, μαθητή Λυκείου.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βέλου και κατόπιν μετακόμισε λόγω σπουδών στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος προγραμματίστρια Η/Υ και δημοσίων σχέσεων. 

 

Εργάστηκε στα κεντρικά γραφεία δύο μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών για πάνω από 20 χρόνια, στη διαχείριση ασφαλιστικών συμβολαίων και στην εξυπηρέτηση πελατών. 

 

Το 2010 επέστρεψε με την οικογένειά της, στον τόπο που μεγάλωσε και αγάπησε.

 

Βάσει των εμπειριών της, αποφάσισε το 2013 να ανοίξει στο Βέλο το δικό της ασφαλιστικό γραφείο το οποίο διατηεί έως σήμερα.