Δολοφονία γυναίκας σε πάρκινγκ στο κέντρο της Κηφισιάς

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας, στην οδό Δαγκλή, στην Κηφισιά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, ήταν 33 ετών και έχει πυροβοληθεί από άγνωστο ή αγνώστους, μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας. Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να διέμενε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία και οι δράστες -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το σκηνικό του εγκλήματος- της είχαν στήσει καρτέρι. 

 

Μάλιστα, το θύμα της δολοφονίας φέρεται να είχε δεχθεί το, Σεπτέμβριο του 2011 δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι. Τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει το σκοπό τους, ενώ η γυναίκα ήταν έγκυος στον 6ο μήνα.

 

Το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ, αλλά η νεκρή εντοπίσθηκε πριν από λίγο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διατηρούσε προσωπική σχέση με γνωστό άτομο της νύχτας και οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση. 

 

Την 33χρονη αναζητούσε από χθες η μητέρα της και όταν δεν κατάφερε να την εντοπίσει πήγε στο σπίτι της οδού Δαγκλή 33 μαζί με την οικιακή βοηθό. Στο γκαράζ εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή.

 

eglima04

 

eglima03

 

 

kif1

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ