Δολοφονία στο Λουτράκι: Έτσι μπήκε στο σπίτι της 45χρονης ο δράστης - Τα τρία σενάρια

«Χτενίζουν» όλη τη χώρα οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τον υπ' αριθμόν ένα ύποπτο για την άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι. Ο 45χρονος Αλβανός, πρώην σύντροφος της 45χρονης αλλοδαπής έχει εξαφανιστεί, επιβαρύνοντας τη θέση του. Όμως, η καθυστέρηση στον εντοπισμό των θυμάτων, του έδωσε αρκετό χρόνο ακόμα και για να επιστρέψει στην πατρίδα του!

 

Ο αλλοδαπός, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά, φέρεται να διατηρούσε ως πρόσφατα σχέση με την 45χρονη Φωτεινή- Svitlana, όμως η Ουκρανή αποφάσισε να την διακόψει και να συνεχίσει την ζωή της με τον 42χρονο φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα, που είχε το φαρμακείο του δίπλα στη μόνιμη κατοικία της στο Λουτράκι.

 

Όμως, ο 45χρονος δεν αποδέχθηκε τον χωρισμό τους και εξακολουθούσε να την πιέζει να τον παντρευτεί. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για να υποστηρίξει την αθωότητά του, δείχνουν ότι το κίνητρο του διπλού εγκλήματος ήταν το ερωτικό πάθος του. Ένα πρόσθετο στοιχείο σε βάρος του είναι ότι η πόρτα του σπιτιού όπου δολοφονήθηκε το ζευγάρι, βρέθηκε κλειδωμένη και χωρίς ίχνος παραβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι το ζευγάρι, έπινε ένα μπουκάλι κρασί στην αυλή του σπιτιιού και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο σπίτι, προκειμένου να συνεχίσει τη βραδιά του. Είναι πολύ πιθανό, ο δολοφόνος να παρακολουθούσε έξω από το σπίτι και μόλις το ζευγάρι μπήκε μέσα, ο δολοφόνος να επιτέθηκε. Η Αστυνομία, έχει καταλήξει σε τρία σενάρια για το πως ο δράστης κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι.

 

Το πρώτο σενάριο, θέλει το δολοφόνο να είχε κλειδί του σπιτιού. Το γεγονός ότι ο κύριος ύποπτος για τη διπλή δολοφονία, είναι ο πρώην σύντροφος της 45χρονης, θεωρείται πιθανό λόγω της σχέσης που είχαν στο παρελθόν, είχε το κλειδί του σπιτιού και δεν το είχε παραδώσει στην άτυχη Ουκρανή μασέζ.

 

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει επίσης αρκετές πιθανότητες, είναι το ζευγάρι να είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα, καθώς ήταν μια ζεστή βραδιά και ο δολοφόνος βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει από εκεί.

 

Το τρίτο σενάριο, που δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, είναι ο δολοφόνος να χτύπησε την πόρτα και να του άνοιξε η 45χρονη. Όμως, το γεγονός ότι ο 42χρονος φαρμακοποιός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και όχι στο πάτωμα, αποδεικνύει ότι δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατέψει τη σύντροφό του από την εισβολή του δολοφόνου. Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο πτώματα βρέθηκαν γυμνά, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το σενάριο να άνοιξε γυμνή την πόρτα η 45χρονη, δεν έχει βάση.

 

Σε κάθε περίπτωση, από την αυτοψία στο σπίτι επιβεβαιώθηκε ότι ο δράστης δεν ήταν ληστής που μπήκε τυχαία, καθώς δεν διαπιστώθηκε να λείπει κάτι.

 

Και ενώ αναμένεται το πόρισμα της νεκροτομής στις σορούς των θυμάτων, η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή απέδωσε την δολοφονία σε άπλετο μίσος, καθώς ο δράστης κατάφερε απανωτά χτυπήματα στα κεφάλια της άτυχης μασέζ και του φαρμακοποιού, χρησιμοποιώντας μπαλτά ή κάποιο άλλο εργαλείο το οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί, αλλά και πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα της άτυχης γυναίκας ενώ και ο 42χρονος έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στην καρδιά!