«Δύναμη Δημιουργίας»: Παραπλανά το δημοτικό συμβούλιο ο κ. Θυμής

Η δημοτική παράταξη του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων «Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής την κα Μαρία Πρωτοπαππά, με ανακοίνωσή της "κατηγορεί" τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίπιππα Θυμή, ότι προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημοτικούς συμβούλους.

 

 

Αφορμή για την βαριά κατηγορία η κίνηση του κ. Θυμή να αγνοήσει όπως καταγγέλει η «Δύναμη Δημιουργίας» το νόμιμο αίτημα 10 δημοτικών συμβούλων, για έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με συγκεκριμένο θεματολόγιο και αντ΄αυτού να το συμπεριλάβει στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, με γενικό και απροσδιόριστο περιεχόμενο. (Δείτε: Λουτράκι: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο)

 

 

Το αίτημα των 10 δημοτικών συμβούλων αφορά στη συζήτηση σχετικά με τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Σεπτεμβρίου, όταν ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος, άρχισε να μοιράζει φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων που ο ίδιος φέρεται να είχε πραγματοποιήσει σε λογαριασμούς τριών προσώπων που σύμφωνα με τα καταθετήρια ανοίκουν σε ανθρώπους στενά συνδεδεμένους με τη Δημοτική Αρχή Γκιώνη. (Δείτε: Απασφάλισε η αντιπολίτευση στο Λουτράκι: "54.000 ευρώ ζητούν εξηγήσεις")

 

 

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

 

Παραπλανά το δημοτικό συμβούλιο ο κ.Θυμής

 

 

Πριν αλέκτωρ λαλήσει…

 

 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Φίλιππας Θυμής, ήρθε να δικαιώσει και να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο δυστυχώς τρόπο την «Δύναμη Δημιουργίας».

 

 

Με δελτίο τύπου που εκδώσαμε στις 4 Οκτωβρίου, αναφέραμε:

 

 

«Ο κ.Φίλιππας Θυμής είναι εντεταλμένος από το δημοτικό συμβούλιο, να εφαρμόζει τον κανονισμό και να πράττει με όσα ορίζουν οι νόμοι και το Ελληνικό σύνταγμα.

 

Ο ίδιος έχει και την ευθύνη και μάλιστα έμμισθα να προστατεύει τον θεσμό και τα πρόσωπα.

 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπορεί να είναι κομματάρχης καμίας παράταξης πολύ περισσότερο της δημοτικής αρχής.»

 

 

Ο κ.Θυμής με τρόπο προκλητικό, εμπαίζει τους δημοτικούς συμβούλους, προσφέροντας υπηρεσίες στον δήμαρχο κ.Γκιώνη.

 

 

Αγνόησε το νόμιμο αίτημα 10 δημοτικών συμβούλων, για έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου με συγκεκριμένο θεματολόγιο και το μετέτρεψε κατά το δοκούν σε τακτικό θέμα με γενικό και απροσδιόριστο περιεχόμενο, με σκοπό να παραπλανήσει το συμβούλιο και να δώσει οδό διαφυγής στον κ.Γκιώνη…!

 

 

Η «Δύναμη Δημιουργίας», καταγγέλλει την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου για κατάφωρη παραβίαση του νόμου και του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

 

 

Αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ποιοι δεν σέβονται τον θεσμό και είναι οι υπεύθυνοι για τις παρεκτροπές.

 

 

Η «Δύναμη Δημιουργίας» θα προσφύγει ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης εναντίον του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, για μεροληπτική άσκηση των καθηκόντων του και απόκρυψη στοιχείων.

 

 

Ο ίδιος ο κ.Θυμής φρόντισε να προσθέσει και την παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου.

 

 

Λυπόμαστε ειλικρινά για την κατηφόρα της δημοτικής αρχής και θα μείνουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας

 

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ