Δύο μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Spa Λουτρακίου

Επί δύο μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Spa Λουτρακίου, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με επιστολή που έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, οι εργαζόμενοι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των οικογενειών τους, έχοντας μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση.

 

Οι υπάλληλοι του Spa, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, προσέρχονται κανονικά στο χώρο της εργασίας τους, φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. ανεξαρτήτως αν πολλοί εξ αυτών, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απλές, καθημερινές τους ανάγκες.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους, εν' όψει του 2ου κύματος του κορονοϊού, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους από τα έσοδα του Spa που λόγω της πανδημίας, βαίνουν συνεχώς μειούμενα.

 

"Με την δραματική συρρίκνωση των εσόδων του υδροθεραπευτηρίου, λόγω μειωμένης προσέλευσης πελατών, η καταβολή των οφειλομένων μισθών από τα υπάρχοντα έσοδα (τα οποία συνεχώς φθίνουν) καθίσταται όλο και πιο αδύνατη. Με δεδομένο το δεύτερο κύμα της πανδημίας που τοποθετείται από τους ειδικούς στο τέλος Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, προβάλλεται δυσοίωνη κάθε εκτίμηση για την επιβίωσή μας", τονίζουν.

 

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους 13 υπαλλήλους που υπογράφουν την επιστολή, βρίσκεται και το όνομα του διευθυντή του Spa, Νίκου Πετρίτση...