Έγινε γιαγιά η «lady» Άντζελα Δημητρίου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς η κόρη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και την έκανε γιαγιά.

 

Σύμφωνα με το«Καλοκαίρι Yes», η Όλγα Κιουρτσάκη γέννησε σήμερα το πρωί (1/8) και η τραγουδίστρια είναι πολύ συγκινημένη.

 

«Το μωρό ζυγίζει 3.400 γραμμάρια. Η γιαγιά του μωρού, Άντζελα, όπως και ο πατέρας είναι όλοι ευτυχισμένοι και συγκινημένοι», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

 

Πριν από λίγες ημέρες, η νέα μανούλα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο Instagram όπου έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και το μωρό που κλωτσoύσε.

 

«Έχουμε καιρό να τα πούμε φιλαράκια μου, εύχομαι να είστε όλοι καλά, να περνάτε όσο πιο όμορφα μπορείτε, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Είμαστε στην τελική ευθεία σε μπορώ να φανταστώ πως πέρασαν 9 μήνες σχεδόν και σε λίγο θα κρατάω αυτό το “θαυματάκι” στην αγκαλιά μου! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

 

 

 

Επίσης, η Άντζελα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», είχε πει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα».

 

«Περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε αποκαλύψει ακόμη.