Έχω ένα μυστικό: Το προεκλογικό... ντεκουπάζ και ο μυστικός δείπνος στα Ίσθμια

Μια κίνηση δημιουργικής απασχόλησης για τις γυναίκες, ξεκίνησε στο Καλαμάκι χτες Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλαμακίου, καθώς χτες ξεκίνησαν οι εγγραφές για μαθήματα ντεκουπάζ.

 

Το ντεκουπάζ είναι μία πολύ δημοφιλής τεχνική, η οποία παίρνει την ονομασία της από το γαλλικό ρήμα “découper”. Découper σημαίνει κόβω και αποκαλύπτει την κύρια δραστηριότητα της τεχνικής του ντεκουπάζ, όπου χρησιμοποιώντας κομμάτια από εικόνες, εφημερίδες ή και υφάσματα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει σχέδια και εφέ επάνω σε κάθε λογής επιφάνεια.

 

Τα μαθήματα αυτά, έχουν ως στόχο να απελευθερώσουν την καλλιτεχνική φύση σε γυναίκες όλων των ηλικιών και ταυτόχρονα να τις "χαλαρώσουν" από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Στα μαθήματα ντεκουπάζ, βρέθηκε και ο δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία για να κάνουν ένα μίνι προεκλογικό show στο γυναικείο κοινό που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του νεοσύστατου Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλαμακίου.

 

Μάλιστα, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Δημάρχου που προέτρεψε τις γυναίκες "να πουλήσουν τα έργα τους για να βγάλουν και κανα φράγκο", όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

@ Τα βλέμματα του κόσμου συγκέντρωσε το δείπνο που είχαν μεσοβδόμαδα ο Δήμαρχος και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Μπάμπης Γεωργίου σε γνωστή ταβέρνα της Κυρα Βρύσης. Το ραντεβού αυτό, έγινε μετά τη δήλωση του κ. Γεωργίου ότι δεν θα πολιτευθεί ξανά αλλά και την πρόβλεψή του ότι η Μαρία Πρωτοπαππά θα τα βρει μετεκλογικά με τον Δήμαρχο που διέψευσε κατηγορηματικά η πρων αντιδήμαρχος. Άραγε μετά από αυτό το "γευστικό" μυστικό δείπνο, ο κ. Γεωργίου θα διαψεύσει και αυτός με τη σειρά του ότι δεν θα τα βρει μετεκλογικά με το Δήμαρχο;

 

Ο εκλογομάγειρας