Εκτός ψηφοδελτίου Τατούλη ο Γιώργος Μπουλούκος

O Γιώργος Μπουλούκος, δικηγόρος και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έκανε σήμερα γνωστό, με μια σύντομη αλλά περιεκτική δήλωση του, ότι δεν θα είναι τελικά, υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη, προτάσσοντας οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως το ενδιαφέρον του για τη Μεσσηνία παραμένει ενεργό.

 

 

Διαβάστε τη δήλωση του:

 

 

 “Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μη θέσω τελικά υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι αυτήν την περίοδο δεν επιτρέπουν την συνέχιση του προσωπικού μου αγώνα. Το ενδιαφέρον μου για την Μεσσηνία παραμένει ενεργό και η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ διασφαλίζει την προοπτική της. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και είμαι πάντα κοντά τους”.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Μπουλούκου ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη είχε ανακοινωθεί πανηγυρικά στις αρχές του χρόνου, και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Μπουλούκος ήταν από τις πρώτες υποψηφιότητες, αν όχι η πρώτη, που ανακοίνωσε για το ψηφοδέλτιό του στη Μεσσηνία ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. και εκτιμάται πάντως ως απώλεια για το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου η κίνηση του Γιώργου Μπουλούκου να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

 

 

Σε ανακοίνωση της για την αποχώρηση του Γιώργου Μπουλούκου η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

 

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουμε ότι ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης. Υπηρετεί επίσης με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

 

 

Κατόπιν της συνεννόησής του με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, ο κ. Μπουλούκος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

 

 

Όπως το 2010 και το 2014, έτσι και στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019 ο κ. Μπουλούκος θα είναι δίπλα μας στον αγώνα για μια νέα νίκη της Νέας Πελοποννήσου.