Επεισόδιο και παραλίγο ξύλο ανάμεσα σε ένα φωτορεπόρτερ και τον Ντάνο

Έντονο επεισόδιο έγινε στην παραλιακή λεωφόρο μεταξύ ενός φωτορεπόρτερ και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια! 

 

Το τελευταιό διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ειδικά μετά και τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα, φαίνεται πως έχει γίνει στόχος των παπαράτσι. Και αυτός φαίνεται είναι ο λόγος που κόντεψε να αρπαχτεί άγρια με έναν εξ αυτών

 

 

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το youweekly.gr, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ένα σκηνικό έξω από μαγαζί της Γλυφάδας όπου βρισκόταν ένας παπαράτσι και τραβούσε φωτογραφίες.

Με το που βγαίνει λοιπόν ο Ντάνος, σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, πηγαίνει προς το μέρος του και του λέει με ευγενικό τρόπο ότι «έκανες την δουλειά σου τράβηξες φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ τώρα άσε με και εγώ να έχω λίγο χρόνο με τους φίλους μου».

 

 

Ο φωτογράφος αποκρίθηκε.. « όταν δε σας ξέρει η μάνα σας μας παρακαλάτε για μια φωτογραφία μόλις και κάνετε μία επιτυχία ξεκινάτε τους τσαμπουκάδες και τις απειλές» !

 

 

Ο Ντάνος του απαντάει πάλι με ευγενικό τρόπο « Φίλε δε σε απείλησα και ούτε τσαμπουκάδες έκανα, απλά σε παρακάλεσα αν έχεις την καλοσύνη αφού έκανες την δουλειά σου να με αφήσεις να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους άλλωστε τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιότητα και φωτογράφους»!

 

 

«Εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω» απαντάει ο φωτογράφος « Σε ελεύθερη χώρα είμαστε» Και όπως γυρνάει από την άλλη μεριά το πρόσωπο του ο φωτογράφος πετάει μια ατάκα φαρμάκι... «Άντε στο διάολο όλοι οι βλάχοι νομίζουν ότι κάποιοι είναι...»

 

 

«Τι είπες ...»τον ρωτάει ο Ντάνος « ότι θέλω είπα, δεν αφορά εσένα»

 

 

«Φίλε πρόσεχε γιατί δε με ξέρεις καλά. Αν ξανά τολμήσεις να με βρίσεις θα τις αρπάξεις και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φωτογράφος ή ο Πάπας της Ρώμης»!

 

 

Τότε ο φωτογράφος αποκρίθηκε... «Σιγά ρε Ντάνο πρόσεχε, εδώ δεν γυρίζουμε το Τατουάζ για να μας το παίζεις μάγκας»!

 

 

Και το επεισόδιο έληξε εκεί, με τους φίλους του Ντάνου να τον συγκρατούν. 

 

 

Πηγή: politis.com