Επιμορφωτικό σεμινάριο για την διαχείριση κρίσεων & φυσικών καταστροφών στην σχολική κοινότητα

Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και μαθητές με θέμα τηη διαχείριση κρίσεων στην σχολική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου από τη σχολή Επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου Κορινθίων. 

 

Ειδικότερα δείτε παρακάτω:

 

Η «Διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών: ψυχοκοινωνική υποστήριξη της Σχολικής κοινότητας»  είναι το επόμενο μάθημα της Σχολής Επιμορφώσεως Οικογένειας του Δήμου Κορινθίων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3, Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου : ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨.      

 

Το μάθημα θα πραγματοποιήσει η καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας, της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του τμήματος ψυχολογίας και άρτι Εκλεγμένη Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Σχολικής Ψυχολογίας, κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου και αφορά εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δασκάλους και καθηγητές, αλλά και μαθητές και γονείς.

 

Πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον και άκρως επίκαιρο και χρήσιμο επιμορφωτικό σεμινάριο πάνω σε ένα θέμα για το οποίο πρέπει να είναι ενημερωμένοι και μαθητές και εκπαιδευτικοί αφού δυστυχώς κάθε είδους κρίσεις στην σχολική κοινότητα, είναι συχνό φαινόμενο.

 

Η καθηγήτρια κ. Σίσσυ Χατζηχρήστου με την επιστημονική της ομάδα πραγματοποίησαν εφέτος άπειρες παρεμβάσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε όλες τις πληγείσες περιοχές από τις φονικές καταστροφές και πυρκαγιές του καλοκαιριού.

 

Σας περιμένουμε!!!