Εργαζόμενοι MEGA: «Συμπληρώνουμε αυτόν τον μήνα δύο χρόνια ομηρίας» (Βίντεο)

Μετέωροι συνεχίζουν να είναι οι απλήρωτοι Εργαζόμενοι του MEGA, οι οποίοι αγωνιούν για τις προθέσεις των μετόχων και το μέλλον τους. Με ανακοίνωσή τους ζητούν από τους εμπλεκόμενους να πάρουν αποφάσεις για το σταθμό και την αποδέσμευση των χρημάτων για τα δεδουλευμένα τους.

 

 

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega

 

Οι Εργαζόμενοι του Mega συμπληρώνουμε αυτόν τον μήνα δύο χρόνια «ομηρίας», δύο χρόνια που δεν γνωρίζουμε αν είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, εργαζόμενοι «εν αναμονή» ή εργαζόμενοι «προς καρατόμηση».

 

Απλήρωτοι, ξεκρέμαστοι, ανασφαλείς, περιμένουμε τις αποφάσεις πότε των μετόχων, πότε του ΕΣΡ και πότε της κυβέρνησης, για να αποκτήσουμε και πάλι μία ελπίδα για το μέλλον ή να αναγκαστούμε (σε κρίσιμες ηλικίες οι περισσότεροι) να ξεκινήσουμε από το μηδέν τις ζωές μας.

 

Κατά τα δύο χρόνια που βρισκόμαστε σε ομηρία, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Mega μαζεύτηκαν περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ από τις διαφημίσεις που προβάλλονταν στο κανάλι – το κανάλι που εμείς κρατούσαμε ζωντανό.

 

Ζητάμε την αποδέσμευση των χρημάτων για τα δεδουλευμένα μας, ζητάμε να μάθουμε ποιες είναι οι προθέσεις των μετόχων για εμάς και το Mega και ζητάμε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει την εργασιακή νομοθεσία και να μας προστατεύσει, όπως πρέπει να προστατεύει κάθε εργαζόμενο που βρέθηκε, βρίσκεται ή θα βρεθεί στη θέση μας.

 

Δύο χρόνια εμπαιγμών, απατηλών ελπίδων, άνισης μάχης για την επιβίωση είναι πολλοί. Δεν αξίζουν σε κανέναν εργαζόμενοι.

 

Στις 4 Μαΐου είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η ένσταση που έχουν καταθέσει ιδιωτικοί σταθμοί για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

 

 

TheCaller.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ