Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου: "Άμεση ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά"

Την άμεση ένταξη του Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Κορίνθου στα βαρέα και ανθυγιεινά, ζητούν με επιστολή τους ο πρόεδρος και η γραμματέας του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κορίνθου...

 

Αναλυτικά:

 

Μετά την λήψη του εγγράφου του υπουργείου από τις Υ.ΠΕ διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι στόχος του υπουργείου είναι ο διχασμός και η απαξίωση του μεγαλύτερου μέρους των υγειονομικών υπαλλήλων.
Ζητήθηκε από τις διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπληρώσουν λίστες εργαζομένων με τα χρονικά διαστήματα που αυτοί απασχολήθηκαν σε κλινικές COVID και ΜΕΘ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα και απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι βρίσκουμε την πράξη αυτή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , η οποία δημιουργεί ΜΟΝΟ διχασμό και εργαζομένους δύο ταχυτήτων, και μάλιστα την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι καλούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας «σε συνθήκες πολέμου».

Επίσης να επισημάνουμε την αναγκαιότητα για ενωτική διάθεση και αποφυγή περιστατικών παρόμοιων με αυτά που συνέβησαν με την δωρεά του Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος»

Καλούμε την πολιτική ηγεσία, την Διοίκηση της Υ.ΠΕ και το Διοικητή του νοσοκομείου να προβούν σε οριζόντια χορήγηση του επιδόματος και την άμεση ένταξή μας στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤ. ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤ