Το ερωτικό πάθημα που έγινε μάθημα, η παρ' ολίγον τραγωδία, το ξύλο στη μέση του δρόμου και άλλη μια απώλεια για το Λουτράκι

Η χρονιά που φεύγει περιείχε πλούσια ειδησεογραφία και το loutraki365.gr ήταν όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Συγκεντρώσαμε τα θέματα που εσείς διαβάσατε περισσότερο ανά μήνα και σας τα θυμίζουμε...

 

Απρίλιος 2022

 

Κιάτο: Πήγε να κάνει έρωτα και έμεινε στα χωράφια άφραγκος και χωρίς παντελόνι!

 

 

Τρομαγμένος έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συγκεκριμένα στις 00:15 της Τετάρτης 13/4 στο ΑΤ Σικυωνίων ένας 67χρονος άνδρας δηλώνοντας ότι έπεσε θύμα απαγωγής και ληστείας...

 

Αναλυτικότερα ο άνδρας υποστήριξε ότι το βράδυ της Τρίτης και ενώ απολάμβανε τη βόλτα του, στο Κιάτο δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο αγνώστους, οι οποίοι με τη χρήση βίας τον φίμωσαν, τον έβαλαν σε όχημα και τον οδήγησαν σε απομονωμένη περιοχή όπου του αφαίρεσαν τα ρούχα και τον έκλεψαν. (Διαβάστε την είδηση εδώ)

 

Αποκλειστικό: Παραλίγο τραγωδία στο Λουτράκι

 

 

Παιδάκια που έπαιζαν στο παραλιακό πάρκο, επιχείρησαν να διασχίσουν τον δρόμο από την διάβαση. Εκείνη την ώρα διερχόμενο τζιπ σταμάτησε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, προκειμένου να περάσουν τα παιδιά, αποτρέποντας την τραγωδία. Η οδηγός του τζιπ, ήταν σταματημένη και περίμενε να περάσουν τα παιδιά, όταν είδε ένα μηχανάκι ντελίβερι του μαγαζιού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, να συγκρούεται με το σταματημένο όχημά της. (Διαβάστε εδώ την είδηση)

 

Λουτράκι: "Έφυγε" ο Ντίνος Κωνσταντίνου

 

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο Ντίνος Κωνσταντίνου, ο οποίος εργαζόταν επί χρόνια στο ξενοδοχείο Αχίλλειον στο Λουτράκι, ως υπεύθυνος. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, αποτελούσε επί χρόνια έναν πολύτιμο συνεργάτη της οικογένειας του ξενοδοχείου. (Διαβάστε εδώ την είδηση)

 

Κόρινθος: Πλακώθηκαν στο ξύλο στη μέση του δρόμου και κατέληξαν στο Τμήμα

 

 

Άγριος καβγάς σημειώθηκε μεταξύ δύο ανδρών στη μέση του δρόμου, το απόγευμα της Παρασκευής 15/4 με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη ανησυχία και αναστάτωση στη γειτονιά. Αναλυτικότερα δύο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας 57 και 59 ετών αντίστοιχα πιάστηκαν στα χέρια εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχαν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δύο πήγε στο σπίτι του άλλου για να ζητήσει εξηγήσεις… και δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και να αρχίσουν να βρίζονται και να χτυπά ο ένας τον άλλον… έξω από το σπίτι, στη μέση του δρόμου. (Διαβάστε εδώ την είδηση)

 

Αποκλειστικό: Η σειρά του Mega που γυρίζεται στο Λουτράκι (Εικόνες)

 

 

Το Λουτράκι και συγκεκριμένα το Γυμνάσιο Λουτρακίου, θα «πρωταγωνιστήσουν» σε νέα μίνι σειρά του Mega, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Τη σκηνοθεσία της μίνι σειράς -οκτώ επεισοδίων- υπογράφει ο Βασίλης Κεκάτος που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα ταινίας μικρού μήκους στις Κάννες. (Διαβάστε εδώ την είδηση)

 

Ανατριχίλα! Ο Επιτάφιος του Λουτρακίου μέσα στη θάλασσα (video)

 

 

Με δέος και συγκίνηση χιλιάδες πιστοί παρακολούθησαν κι εφέτος την ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής και ακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στην παραλία του Λουτρακίου. Ο Επιτάφιος της Παναγίας της Γιάτρισσας, πραγματικά προκαλεί δέος, όπως και η περιφορά του μέσα στη θάλασσα και χαρίζει μοναδικές εικόνες στους πιστούς. (Διαβάστε εδώ την είδηση)