Ερωτικό τροχαίο στην Κόρινθο: Εν διαστάσει σύζυγοι οι εμπλεκόμενοι!

Εν διαστάσει σύζυγοι ήταν οι εμπλεκόμενοι στο “Ερωτικό Τροχαίο της Κορίνθου”, που σημειώθηκε στις 5:00 περίπου, το απόγευμα του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Κορίνιου-Εξαμιλίων. Αυτό αναφέρθηκε πριν από λίγο σήμερα (7/5/2018, στις 17:50), στην εκπομπή “Tatiana Live” του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσίευσε νωρίτερα σε σχετικό ρεπορτάζ, το loutraki365.

 

Πρόκειται για το ζευγάρι του 40χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και της 30χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, στο επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Κορίνθου-Εξαμιλίων.

 

Το ζευγάρι βρέθηκε κατά τύχη στο δρόμο, οδηγώντας ο καθένας το αυτοκίνητό του και ο 40χρονος άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο της συζύγου του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 13 χρόνια, έχουν αποκτήσει 4 παιδιά και όλα ανήλικα (!), αλλά είναι σε διάσταση τον τελευταίο ένα περίπου, χρόνο. Η 30χρονη κατάγεται από τα Εξαμίλια και εκεί κατευθυνόταν, όταν βρέθηκαν κατά τύχη με τον επίσης εποχούμενο σύζυγό της.

 

Ο λόγος του διαζυγίου, όπως ανέφερε η 30χρονη, ήταν ο βίαιος χαρακτήρας του συζύγου της, ο οποίος την κακοποιούσε και μάλιστα, «πάντα, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ