Ετοιμάζει φιέστα για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο ΑΟΛ

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι (ΑΟΛ) με μεγάλη χαρά αλλά και Υπερηφάνεια ετοιμάζει την Δευτέρα γιορτή για την απονομή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κορινθίας 2023-2024, καθώς και την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία , στις 19:00, στο “Θώδειο” Στάδιο Λουτρακίου.

 

Όπως αναφέρει:” Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η ομάδα μας θα τιμηθεί για την εξαιρετική της πορεία και θα γιορτάσει τη θριαμβευτική της επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου ανήκει δικαιωματικά. Παράλληλα, θα έχουμε όλοι τη χαρά να παρακολουθήσουμε φιλικό αγώνα μεταξύ της φετινής ομάδας και της ομάδας του ΑΟΛ της σεζόν 2013-2014, η οποία επίσης είχε επιτύχει άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι 2 παίκτες της ομάδας μας, ο Στάθης Δημάκης και ο Αλέξης Παινέσης ανήκαν στην ομάδα του ΑΟΛ και την σεζόν 2013-2014.

 

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας, να τιμήσουμε τους πρωταθλητές μας και να ενισχύσουμε το ηθικό της ομάδας μας για την νέα πρόκληση στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.”

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ