Europa League: Αυτοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Άρη και Ατρομήτου

Μια εκ των Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ θα βρει στον δρόμο της στα play off του Europa League η ΑΕΚ αν αποκλείσει νωρίτερα την Κραϊόβα. 
 

Η Ένωση κληρώθηκε να αντιμετωπίσει μια εκ των Σπάρτα Πράγας ή Τραμπζονσπόρ στα play off του Europa League στην περίπτωση που αφήσει εκτός συνέχειας τους Ρουμάνους, τους οποίους -ως γνωστόν- θα βρει μπροστά τους στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. 

 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι για τα play off στις 22 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και μια εβδομάδα μετά θα δώσει τη ρεβάνς εκτός έδρας. 

 

Με Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς ο Ατρόμητος εφόσον περάσει τη Λέγκια

 

Μια εκ των Μίντιλαντ ή Ρέιντζερς θα αντιμετωπίσει στα play off του Europa League ο Ατρόμητος εφόσον περάσει τη Λέγκια στον 3o προκριματικό της διοργάνωσης. 

 

Οι «κυανόλευκοι» κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν τους Δανούς ή τους Σκωτσέζους στα play off του Europa League, όπου θα αγωνιστούν εφόσον αρχικά αφήσουν εκτός συνέχειας τη Λέγκια Βαρσοβίας. 

Το πρώτο παιχνίδι (για τα play off) θα γίνει στις 22 Αυγούστου στο Περιστέρι και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά εκτός έδρας. 

 

Με Παρτιζάν ή Μαλάτιασπορ ο Άρης αν αποκλείσει τη Μόλντε

 

Με Παρτιζάν η Μαλάτιασπορ θα κοντραριστεί ο Άρης στα play off του Europa League αν αποκλείσει τη Μόλντε στον 3o προκριματικό γύρο. 
 

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν ή τη Μαλάτιασπορ στα play off του Europa League εφόσον αποκλείσουν τη Μόλντε στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση. 

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου εκτός έδρας και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα έχει τη ρεβάνς στο «σπίτι» της μια εβδομάδα αργότερα.