Α. Γεωργιάδης: Έδωσα στον Κ. Μητσοτάκη την παραίτησή μου

«Ο πρόεδρος δεν συζήτησε καν αυτό το ενδεχόμενο στηρίζοντάς με εμπράκτως και σταθερά. Αλλωστε ξέρει πολύ καλά τι έκανα στη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας»..

 

Την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο Novartis -και είναι στη διακριτική του ευχέρεια αν θα την αποδεχτεί ή όχι- αποκαλύπτει ότι έχει υποβάλει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την εφημερίδα «Δημοκρατία».

 

Ωστόσο ο Κ. Μητσοτάκης παρείχε την απόλυτη στήριξή του και δεν την έκανε αποδεκτή.

 

«Πριν καν ξεσπάσει η σκευωρία, όταν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια τη διέρρεαν, έσπευσα αμέσως στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έθεσα υπ' όψιν την παραίτησή μου. Αυτή άλλωστε είναι πάντα στη διάθεσή του, καθώς αυτός με διόρισε αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος λοιπόν δεν συζήτησε καν αυτό το ενδεχόμενο στηρίζοντάς με εμπράκτως και σταθερά. Αλλωστε ξέρει πολύ καλά τι έκανα στη θητεία μου στο υπουργείο Υγείας, καθώς τότε είχαμε σταθερή συνεργασία και δεν πίστεψε ποτέ καμία από αυτές τις συκοφαντίες. Τον Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Α. Γεωργιάδης στη σχετική του επιστολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ