Γιάννης Καραπανάγος: "Θρασύτατη και ελλιπής η απάντηση Γκιώνη"!

Συνέχεια στο θέμα της κατάθεσης αίτησης για υπαγωγή στον προπτωχευτικό κώδικα 106Α, εκ μέρους και της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., δίνει με Δελτίο Τύπου ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί, Γιάννης Καραπανάγος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καραπανάγος, αποκάλυψε στο χθεσινό (29/10) Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Τουριστική Α.Ε. είναι ανάμεσα στους αιτούντες προκειμένου η Club Hotel να υπαχθεί στον προπτωχευτικό κώδικα 106α. Ερωτηθείς σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, απάντησε ότι "Η αίτηση έγινε χωρίς να δοθεί η συγκατάθεση της ΑΕ του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων".

 

Αναλυτικά το σημερινό Δελτίο Τύπου της παράταξης Αλλάζουμε Μαζί:

 

Την 27/10/2020 κατατέθηκε, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, αίτηση και εκ μέρους της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.", από τη δικηγόρο Αθηνών κα Βασιλική Λεπέτσου, για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ενόψει της πρόθεσης της κοινοπραξίας να ενταχθεί στις διατάξεις του νέου πτωχευτικού κώδικα και με αίτημα επίσης εκδόσεως, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, προσωρινής διαταγής απαγορευτικής εκτελεστικών πράξεων και ενεργειών τρίτων σε βάρος της Κοινοπραξίας, με τίτλο "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ" και η οποία έχει ορισθεί να εκδικαστεί την 2/11/2020, ημέρα Δευτέρα, ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου.

 

Για την κατάθεση της εν λόγω αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων και εκ μέρους της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." δεν υπήρχε προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Υπόψιν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, σε πρόσφατη συνεδρίαση (7/10/2020), να μην συναινέσει η "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." σε περίπτωση κατάθεσης αίτησης για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου της εταιρείας κ. Χρήστου Τζοάνου.

 

Την αυθαίρετη και απαράδεκτη συμμετοχή της εταιρείας "Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε." στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Κοινοπραξίας, με τίτλο "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ", κατήγγειλε  ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Ιωάννης Καραπανάγος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29/10/2020 και εισέπραξε, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Τουριστικής Λουτρακίου κ.Γκιώνη, τη θρασύτατη απάντησή του, ότι θα παραιτηθεί η Τουριστική από το δικόγραφο της κοινής αίτησης ασφαλιστικών.

 

Λουτράκι 30 Οκτωβρίου 2020

          Το

Γραφείο Τύπου