Γιώργος Δέδες: Πρωτοβουλία να δοθούν χρήματα στην οικογένεια Βλάχου!

Πρωτοβουλία για την ανεύρεση χρημάτων, από ιδιώτες, για να αποδοθούν στην οικογένεια Βλάχου, είναι διατεθειμένος να αναλάβει άμεσα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Δέδες!

 

Στο ποσό των 3.000 ευρώ (1.500 ευρώ ανά μήνα) αντιστοιχούν τα χρήματα, τα οποία ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ότι θα είναι το κόστος πληρωμής της ιδιωτικής εταιρείας, συμφερόντων της οικογένειας Βλάχου, προκειμένου αυτή, να αναλάβει το management της Τουριστικής, της δημοτικής επιχείρησης δηλαδή, που διαχειρίζεται το Υδροθεραπευτήριο (Spa) και κατέχει το 16% της συμμετοχής του Δήμου στην Κοινοπραξία που διαχειρίζεται το Casino…

 

«Επειδή, το πρόβλημα σίγουρα δεν είναι το management, αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Γκιώνης πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε υποστηρίξει ότι το Υδροθεραπευτήριο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρουσιάζει άνοδο 20%, ότι τα έσοδα έχουν αυξηθεί και πως όσο περνάει ο καιρός η “ψαλίδα” μεταξύ εσόδων και εξόδων “κλείνει”. Άρα, το management που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή είναι επιτυχημένο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Δημάρχου… Ποιος ο λόγος λοιπόν, να αλλάξουμε κάτι επιτυχημένο; Ουδείς!», τονίζει ο Γιώργος Δέδες.

 

«Αν πάλι, το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πάρει η οικογένεια Βλάχου το ποσό των 3.000 ευρώ, διότι οι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, τότε είμαι διατεθειμένος να πάρω τη πρωτοβουλία και μαζί με άλλους συνδημότες να δώσουμε από δικά μας χρήματα το ποσό αυτό και να τελειώσει εδώ και τώρα, το μαρτύριο ανέχειας της οικογένειας Βλάχου, αλλά και όλο αυτό το πρόβλημα που δημιούργησε ο Δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης στη δημοτική επιχείρηση…», συνέχισε, μιλώντας αποκλειστικά στο loutraki365 ο πρώην Αντιδήμαρχος.

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δώσει μια άμεση απάντηση δημοσίως, ο ίδιος ο Δήμαρχος, προκειμένου αφενός μεν, να βοηθήσουμε την οικογένεια Βλάχου, αν της λείπουν αυτά τα χρήματα και αναγκάστηκε να φθάσει μάλιστα, στο σημείο να… εκβιάσει, όπως ακούστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τρεις χιλιάδες ευρώ! Δεν μπορούμε ως δημότες να ανεχθούμε και να επιτρέψουμε να εκβιάζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας!», επισημαίνει στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δέδες, για να συμπληρώσει τη σκέψη του, τονίζοντας πως «αν η πρόταση που κάνω γίνεται αποδεκτή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο Δήμος και οι συνδημότες μας αυτό το κόστος και να μην χρειαστεί να υλοποιηθεί η απαράδεκτη αυτή “συμφωνία” του Δημάρχου για την Τουριστική, τότε περιμένω άμεσα, δημόσια απάντηση αποδοχής από τον κύριο Δήμαρχο».

 

Πάντως, η κατάληξη της πρότασης του Γιώργου Δέδε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… «Αν όμως, ο Δήμαρχος δεν απαντήσει άμεσα, τότε αποδεικνύει ότι το ζήτημα δεν είναι τα χρήματα. Και, αφού σίγουρα δεν είναι το management, αν δεν είναι και τα χρήματα, τότε αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν “δεύτερες σκέψεις”, τόσο από την οικογένεια Βλάχου, όσο και από τον Δήμαρχο. Και, στην περίπτωση αυτή, ο κύριος Γιώργος Γκιώνης είναι απολύτως εκτεθειμένος στη συνείδηση των δημοτών του Λουτρακίου ότι μεθοδεύει από κοινού με την οικογένεια Βλάχου την όλη υπόθεση, για το υποτιθέμενο management της Τουριστικής, με κρυφή ατζέντα και άγνωστο σκοπό και στόχο! Κύριε Γκιώνη, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!».