Γιώργος Γκιώνης: Ο Μέσι και ο Μουζάκης (video)

Με τον... Μέσι παρομοίωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τον Θανάση Μουζάκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (4/9) πρώτης, ανεπίσημης, παρουσίασης των στελεχών του ψηφοδελτίου της Παρέμβασης Πολιτών, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο...

 

Και πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ο Θανάσης Μουζάκης, σε χρόνο ρεκόρ, με κοπιαστική καθημερινή εργασία, κατάφερε να μεταμορφώσει τον Δήμο προς το καλύτερο, να δώσει και να κερδίσει τη μάχη της καθημερινότητας, δικαιώνοντας τόσο τον Γιώργο Γκιώνη για την επιλογή του στο πρόσωπό του, αλλά και παράλληλα τις προσδοκίες των δημοτών που στο άκουσμα της "μεταγραφής" Μουζάκη στο στρατόπεδο της Παρέμβασης, περίμεναν αυτό το αποτέλεσμα στην καθαριότητα.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Θανάσης Μουζάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το βίντεο, συμπληρώνοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να τεθεί και πάλι στην κρίση των δημοτών του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ως υποψήφιος του Γιώργου Γκιώνη και της Παρέμβασης Πολιτών.

 

Μετά και την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Γιώργου Γκιώνη, να συμμετάσχω τόσο στη Δημοτική αρχή ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος όσο και στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξή του, αποφάσισα να τεθώ και πάλι στην κρίση των συνδημοτών μας.

 

Το όραμά μας για τον Δήμο είναι κοινό και ο ίδιος ο καταλληλότερος για Δήμαρχος.

 

Έχοντας δίπλα του μια δυναμική ομάδα συνεργατών και πολλά έργα σε εξέλιξη, είναι κρίσιμο -την επόμενη μέρα των εκλογών- αυτή η ομάδα να είναι παρούσα- πλαισιωμένη και με νέα πρόσωπα και ακόμη ισχυρότερη! Αυτή τη δυναμική ομάδα της επόμενης μέρας συγκροτούν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης μας!!

 

Το μέλλον μας καλεί να το υπερασπιστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Με αυτοπεποίθηση, σχέδιο και δράση θέλω και εγώ να συνδιαμορφώσω αυτό το μέλλον.

 

Υπηρετώντας με αξιοπρέπεια και εργατικότητα ένα δύσκολο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτό της καθημερινότητας των πολιτών ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος και γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Δήμου μας…, θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά, να φανώ χρήσιμος και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, για να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο και το μέλλον μας να εμπνέει αισιοδοξία, ελπίδα και σιγουριά!!!

 

Για αυτήν την προοπτική θέλω τη συνδρομή και τη στήριξή σας.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς....