#GrowYourBusiness – Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Κόρινθο από την COSMOTE

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα πραγματοποιήσει η COSMOTE στο κατάστημά της στην Κόρινθο (Κολοκοτρώνη 32), την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου,στο πλαίσιο της δράσης#GrowYourBusiness.

 

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, έμπειροι εισηγητές -σε συνεργασία με την OTEAcademy– θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες για τις σύγχρονες τάσεις στο ψηφιακό περιβάλλον και τις αλλαγές στις συνήθειες των καταναλωτών. Επίσης, θα τους εκπαιδεύσουν στη χρήση του digitalmarketing και την καλύτερη διαχείριση της ψηφιακής τους παρουσίας, προκειμένου να αναπτυχθούν.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι για το σεμινάριο στην Κόρινθο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή onlineστο growyourbusiness-digitaltraining.gr.

 

 

Τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια #GrowYourBusiness πραγματοποιούνται σε επιλεγμένα καταστήματα COSMOTEσε όλη την Ελλάδα. Ήδη το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Ιούνιο στην Μυτιλήνη,με τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων. Μετά την Κόρινθο, θα ακολουθήσει ο Βόλος, στις 18 Σεπτεμβρίου.

 

 

Μέσα από τις δράσεις της πρωτοβουλίας #GrowYourBusiness, η COSMOTE στηρίζει την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.