Χλιδή και... χολιγουντιανή λάμψη στο γάμο της χρονιάς στο Λουτρακι (Εικόνες)

Γάμος... υπερπαραγωγή με άρωμα Bollywood έγινε στο Λουτράκι το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ο Έλληνας επιχειρηματίας Αλέξανδρος Δαρσινός παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σιβάνι που είναι Ινδή. Ο γάμος και τα δεκάδες πάρτι έγιναν  στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Wyndham  Ramada»  στο Λουτράκι, εκεί όπου διαμένουν από την Παρασκευή οι 200 περίπου καλεσμένοι. Το ζευγάρι έχει πολλές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο αρκετές από αυτές με την επωνυμία «Wyndham  Ramada» και φυσικά στην κόρη του ζάπλουτου Ινδού ανήκουν όλα τα ξενοδοχεία με την ίδια επωνυμία στην Ινδία.

 

Στο συγκρότημα  έγιναν τεράστιες εργασίες αυτές τις μέρες με την επίβλεψη του Παύλου Παναγιωτόπουλου, του General Manager at Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon ώστε να μετατραπεί ο χώρος  σε αυτό που είχε ονειρευτεί το ζευγάρι. Μαλιστα αρκετοί καλεσμένοι, ανάμεσα τους και φίλες της νύφης, παρελασαν απο την μπουτίκ του ξενοδοχείου που διαθέτει η Έλσα Τόλη και αγόρασαν δώρα για τους φίλους τους όπως ρούχα απο τη νέα της συλλογή αλλά και κοσμήματα και γυαλια.

 

nifi

Το ένα απο τα δυο εντυπωσιακά νυφικά 

 

Το πρώτο πάρτι έγινε  την Παρασκευή το βράδυ με τους καλεσμένους να χορεύουν με θέα τη θάλασσα. Η νύφη φορούσε μπεζ φόρεμα όπως και όλες οι φίλες της. Tην επόμενη μέρα ακολούθησε το δεύτερο πάρτι το πρωί ενώ το μεσημέρι έγινε ο γάμος με τον παπά που είχε φέρει το ζευγάρι. Οι τελετές ήταν δυο, στη μι φορούσε κόκκινο νυφικό καις την άλλη εκρού με χρυσά κεντήματα! Υπήρχαν για τους καλεσμένους ομπρέλες και πετσέτες σε κάθε θέση στο  θεατράκι  μέσα στο συγκρότημα, από εκεί όπου παρακολούθησαν τον έναν γάμο.  Το κόστος του γάμου ξεπερνά τα 500.000 ευρώ. Οι γάμοι στην Ινδία είναι γνωστοί για τη χλιδή τους, τα έθιμα και τις παραδόσεις τους που συχνά κρατούν μέρες.

 

 

bc1f1138-8a81-4ee3-82d6-d29b749327e2

Το τραπέζι με τα αντικείμενα  για τη στιγμή του γάμου 

 

r1

 

12732a69-d2c3-4140-9ab4-58ebb6900ce3

 

 

nyfh_gampros

 

5b2b0fbe-1c92-4dee-a7e1-f49f2ff2a185

Μαξιλαράκια στο θέατρο για τους καλεσμένους

 

gamos_44

Το βραδυνό γλέντι της Παρακσευής πριν απο τον γάμο

 

gamos_1

Το γλέντι το πρώί μετά την πρώτη γαμήλια τελετή