Χωρίς exit poll ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Ανατροπή στα τηλεοπτικά ειωθότα των εκλογικών βραδιών φέρνουν ΣΚΑΪ και ΕΡΤ την προσεχή Κυριακή, καθώς όπως έγινε γνωστό, προτίμησαν να μην περιλάβουν στις κεντρικές εκπομπές τους το καθιερωμένο exit poll. Αντ’ αυτού ο μεν ΣΚΑΪ θα προυσιάσει δημοσκόπηση της Pulse, ενώ η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει τον γνωστό εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο για μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

 

Τι κρύβεται πίσω από την επιλογή τους αυτή παραμένει αδιευκρίνιστο, σε κάθε περίπτωση όμως έχει ενδιαφέρον πώς θα εξελιχθεί η εν λόγω διαφοροποίησή τους σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια που θα βγουν δυναμικά στις 19.00 με τα πολυαναμενόμενα exit poll. Στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά ξεκινά στις 18.00 με τη Σία Κοσιώνη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

 

Μαζί της θα είναι ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς καθώς επίσης οι Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου και Τάσος Τέλλογλου. Στις 19:00, την ώρα που τα άλλα κανάλια θα παρουσιάζουν τα exit poll, ο γενικός διευθυντής της PulseRC, Γιώργος Αράπογλου, θα παρουσιάσει μαζί με την κυρία Κοσιώνη τη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ για το αποτέλεσμα.

 

aftodioikisi.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ