Χώρισαν οι δρόμοι Ολυμπιακού Λουτρακίου - Φώτη Κορδώση

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού Λουτρακίου αποτελεί ο Φώτης Κορδώσης, με τη διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί έναν άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε και πρόσφερε στους “ερυθρόλευκους”.

 

Οι δρόμοι τους μπορεί να “χώρισαν”, αλλά η εκτίμηση είναι τέτοια ανάμεσα στις δύο πλευρές, που μελλοντικά δεν αποκλείεται να συναντηθούν και πάλι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ Λουτρακίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Φώτη Κορδώση για το έργο και τη συνεισφορά του στον ιστορικό μας σύλλογο.

 

Ο Φώτης Κορδώσης προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις ό,τι καλύτερο είχε στον σύλλογο μας. Τον ευχαριστούμε για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στην ομάδα μας.

 

Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η προπονητική σχέση του Φώτη Κορδώση με τον Ολυμπιακό ΣΦΛ έφτασε στο τέλος της. Όχι όμως και η ουσιαστική του σχέση, μιας και ο ΦΩΤΗΣ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας…!!!

 

Η οικογένεια μας τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της αφού πλέον είναι κομμάτι της ιστορίας μας κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ”.