Χρίστος Δήμας: "Οι Έλληνες στα δύσκολα είναι ενωμένοι, αυτό έδειξε η Ιστορία μας και αυτό κάνουμε και σήμερα"

Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης...

 

Η 25η Μαρτίου σηματοδοτεί για εμάς την Νίκη του Ελληνικού έθνους στο δικαίωμα να ορίζει το ίδιο τη μοίρα του. Η επέτειος της Επανάστασης του 1821 έχει και θα έχει πάντα για τον Ελληνισμό ένα ιδιαίτερο συμβολισμό.

 

Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη απειλή και αναπόφευκτα δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες παρελάσεις και εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των Ηρώων μας σε όλη την επικράτεια.

 

Όμως τη φετινή επέτειο, μαζί με τους Ήρωες του 21 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας θα τιμήσουμε και τους ανώνυμους Ήρωες του σήμερα, αυτούς που με τις μπλε και τις γαλάζιες στολές και τις μάσκες παλεύουν νυχθημερόν για την Υγεία όλων των Ελλήνων, αυτούς που εδώ και ένα μήνα περίπου φυλάνε Θερμοπύλες άγρυπνοι στον Έβρο και στο Αιγαίο.

 

Θα τιμήσουμε το θαυμαστό προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας, το προσωπικό των Δήμων που μεριμνούν για την καθαριότητα μας, τους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα, των Φαρμακείων, των Supermarket και των λαϊκών αγορών.

 

Οι Έλληνες στα δύσκολα είναι ενωμένοι, αυτό έδειξε η Ιστορία μας και αυτό κάνουμε και σήμερα προτάσσοντας το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

 

Ζήτω το 1821!Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι.. Είμαστε Έλληνες!