Το Χρυσό Μετάλλιο του Δήμου Κορινθίων στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο

Την Κυριακή, 28η Νοεμβρίου η βράβευση του Μητροπολίτη για την συμπλήρωση 15 χρόνων από την εκλογή, Χειροτονία εις Επίσκοπον και Μητροπολίτην Κορίνθου και από την ενθρόνιση του...

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Μητρόπολης Κορίνθου:

 

Γίνεται γνωστό στο Χριστώνυμο πλήρωμα της κατά Κόρινθον Αγίας Εκκλησίας ότι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:30΄π.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, ευθύς αμέσως μετά την πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία θα λάβει χώρα η τελετή απονομής, υπό του Δημάρχου Κορινθίων κ. Βασιλείου Νανόπουλου, του Χρυσού Μεταλλίου του Δήμου Κορινθίων, εις τον Σεβασμιωτάτον Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιον Δ’ για την συμπλήρωση 15 χρόνων από την εκλογή, Χειροτονία εις Επίσκοπον και Μητροπολίτην Κορίνθου και από την ενθρόνιση του (26/11/2006 – 26/11/2021), ιδιαιτέρως δε για την εύορκη Ποιμαντική του διακονία και για το επιτελεσθέν πολυσχιδές Εκκλησιαστικό, Πνευματικό, Ποιμαντικό και Εθνικό έργο του έως σήμερα.

 

Η προσέλευσή όλων και πάντοτε σύμφωνα με τα μέτρα κατά του Covid-19 κρίνεται επιστηρικτική και η προσευχή σας είναι απαραίτητη για την περαιτέρω συνέχιση του ευθυνοφόρου έργου του Ποιμενάρχου μαςπρος δόξαν Θεού και έπαινο της Αποστολικής και Ιστορικής Ι. Μητροπόλεως μας!