Η Ανδριάνα Κουρούκλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία;

Διάπυρες καλοκαιρινές ημέρες περνούν στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν έχει καθόλου να κάνει με το αν τελικά ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει ή όχι εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να εντάξει στο κόμμα εμπροσθοβαρείς δυνάμεις από την κοινωνία, που θα καθιστούν ελκυστική την προοπτική να ξαναβρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Χρειάζεται πολύ ψάξιμο, «βουτιά» στις παραγωγικές δυνάμεις εντός και εκτός των τειχών και «ανθρωποθυσίες», αν χρειαστεί.

 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 14 Ιουλίου, συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης Λουτρακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να προταθούν ονόματα για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η υποψηφιότητα της Ανδριάνας Κουρούκλη, στηρίχθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης. Η Ανδριάνα Κουρούκλη, η οποία τόσο το 2012 όσο και το 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Κορινθία, συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι στο ψηφοδέλτιο, αφού εκτός της μεγάλης τοπικής απήχησης, χαίρει και μεγάλης εκτίμησης από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

 

Το βιογραφικό της Ανδριάνας Κουρούκλη

 

Γεννήθηκε (1969) και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Πτυχιούχος σχολής διοίκησης οικονομίας,τμήμα λογιστικής. Ελεύθερη επαγγελματίας. Ενταγμένη στην Αριστερά από τα μαθητικά της χρόνια, έχει δραστηριοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε Δ.Σ. συλλόγων γονέων και κηδεμόνων,κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων. Συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και είναι μέλος της επιτροπής αγώνα κατά των πλειστηριασμών.