Η Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξή του

 

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε. Μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και ατυχίες.

 

 

Η Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξή του.

 

Ευχαριστεί όλους τους επιχειρηματίες που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας και συνέδραμαν στην προσπάθειά της.

 

Τους συνεργάτες γιατρούς κ. Γιώργο Κανέλλο, κ. Μιχάλη Παπαθεοδώρου και κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο καθώς και τα ιατρικά κέντρα «Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης» και «Μαγνητική  Ισθμού – Πελοπονήσσου» για την πάντοτε σημαντική και πολύτιμη προσφορά τους στους αθλητές μας.

 

Τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – Πολιτισμού - Τουρισμού κ. Τάσο Σακελλαρίου και το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας για την υποστήριξη τους.

 

Τον κ. Παναγιώτη Αργύρη, το προσωπικό του Θώδειου Σταδίου Λουτρακίου καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την υποστήριξη και την προθυμία τους να ακούσουν και να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που εμφανιζόταν στην καθημερινότητα του συλλόγου.

 

Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς έκλεισε ένας ιστορικός κύκλος μεγάλων επιτυχιών για τον Α.Ο Λουτράκι.

 

Ένας κύκλος που διήρκησε σχεδόν μια δεκαετία, σε μια ταραγμένη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο για ολόκληρη τη χώρα μας.

 

Η ομάδα μας κατέκτησε αυτή την περίοδο τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελο Κορινθίας, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλου Γ’ Εθνικής, ενώ αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες (μια χρονιά στη Δ’ Εθνική και τέσσερις στη Γ’ Εθνική). Απέκτησε νέους φίλους, αναγνωρισιμότητα, σεβασμό εντός και εκτός γηπέδων και διαφήμισε το Λουτράκι πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια της πόλης και του νομού μας. 

 

Η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου βρίσκει τον Α.Ο Λουτράκι ισχυρό και υγιή σε κάθε τομέα. Με τους ανθρώπους του ενωμένους για μια καινούργια αρχή και διψασμένους για νέες επιτυχίες. Με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου τακτοποιημένες. Με τη Σχολή Ποδοσφαίρου έτοιμη να προσφέρει νέους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα.

 

Η συνέχεια του Α.Ο Λουτράκι είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχουμε πολλές σελίδες ακόμη να γράψουμε στο βιβλίο της ιστορίας του και όλοι μας θα είμαστε εκεί για τον στηρίξουμε όπως πάντα με σεβασμό, τιμή και ήθος.