Η επίσημη πρώτη του Κώστα Λογοθέτη (video)

Ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» Κώστας Λογοθέτης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χτες, Τετάρτη 13.03.

 

 

Μπροστά σε πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου, ο Κώστας Λογοθέτης, αναφέρθηκε στη σημασία του διαλόγου και της συζήτησης αλλά και της ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με όλα όσα αφορούν τον Δήμο ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε παρακμή.
 
 
 
Ο Κώστας Λογοθέτης μιλώντας για τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και την συνυποψήφια του Μαρία Πρωτοπαππά, είπε χαρακτηριστικά ότι αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματοςκαι μίλησε για την ανυπαρξία έργου και την εγκατάλειψη  του Δήμου από μια διοίκηση που έφερε μέχρι πολύ πρόσφατα και για σχεδόν 5 ολόκληρα χρόνια τις υπογραφές, Γκιώνη-Πρωτοπαππά. Τόνισε δε ότι η κυρία Πρωτοπαππά δεν ήταν μια απλή δημοτική σύμβουλος, αλλά σχεδόν 5 χρόνια αναπληρώτρια δήμαρχος του κ. Γκιώνη.
 
 
 

Στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε στο έργο που τελέστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του, παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν λόγω της κρίσης που οδήγησε σε υποχρηματοδότηση την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και λόγω της μεταφοράς πλήθους αρμοδιοτήτων μέσω του Καλλικράτη και τις γραφειοκρατικές και πραγματικές δυσκολίες της συνένωσής με τους Αγίους Θεοδώρους.

 

 

Αναλυτικά  αναφέρθηκε ο Κώστας Λογοθέτης και στους βασικούς άξονες και τις κατευθυντήριες γραμμές του προγράμματος της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» για την επόμενη μέρα, εξηγώντας τους τρόπους, τα μέσα και τα εργαλεία ώστε ο Δήμος να αποκτήσει αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσωπο, να ανακτήσει την οικονομική βιωσιμότητά του και να στραφεί πλήρως και ολοκληρωμένα στη βελτίωση και τη φροντίδα της καθημερινότητας των πολιτών.

 

 

Τέλος, ο Κώστας Λογοθέτης, απηύθυνε μια πρόσκληση – πρόκληση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους, για τη διενέργεια ενός debate, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

 

“Θέλω να απευθύνω μία έκκληση, στη λογική της διαφάνειας, στην λογική της ενημέρωσης των πολιτών. Για να εκλέξουν αυτόν που εκείνοι θεωρούν τον πιο αξιόλογο πρέπει να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες, οι δημότες.

 

 

Καλώ όλους εκείνους που διεκδικούν αύριο τη διοίκηση του Δήμου, τους επικεφαλής των παρατάξεων, εδώ με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, κάτω από όρους και προϋποθέσεις που τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και οι δημοσιογράφοι θα μας θέσουν, να κάνουμε ένα ζωντανό διάλογο, ένα debate.

 

 

Να βρεθούμε δηλαδή όλοι μπροστά στους δημότες, να ρωτηθούμε όλοι από τους δημότες και να αναπτύξουμε αυτό το νέο όραμα γι’ αυτήν την πόλη, γι’ αυτό το Δήμο".