Η Κορίνθια αθλήτρια που μπαίνει στο Survivor (Εικόνες)

Η παραγωγή του παιχνιδιού έχει ετοιμάσει το πιο ανατρεπτικό Survivor που έγινε ποτέ, με τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο να έχουν ήδη «κλειδώσει».

 

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο λόγος για την αθλήτρια του kick boxing Αθηνά Ευμορφιάδη που αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση που της έκανε ο Τούρκος παραγωγός και αναμένεται να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία.

 

Η Αθηνά βλέπει συχνά πυκνά το όνομα της να βρίσκεται στις λίστες με τις ωραιότερες αθλήτριες της Ελλάδας. Έχει ύψος 1.80 και ασχολείται επαγγελματικό με το kick boxing.

 

Στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, την κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες όμως 8 χρόνια μετά αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της προς το kick boxing, σε μια απόφαση που εκ του αποτελέσματος κρίνεται σωστή, καθώς η Αθηνά Ευμορφιάδη διαπρέπει.

 

Κάπου εκεί ήρθε στη ζωή της η πρόταση για να συμμετέχει στο νέο Survivor και να του δώσει μια διαφορετική πνοή μέσα από τον δυναμισμό της αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

 

Έτσι, μία από τις πολύ δυνατές αθλήτριες στο Kick boxing, που έχει μάθει να δοκιμάζει τα όριά της μπαίνει στο παιχνίδι, σε μια από τις εκπλήξεις του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ατζούν, κάτι που αξίζει να τονισθεί για τη σημασία που έχει για την εξέλιξη του παιχνιδιού, το «ναι» της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από sportime.gr