Η οικονομική κατρακύλα του Johnny Depp, τα έξοδα των 2 εκατ. δολαρίων το μήνα και η διαμάχη με τον μάνατζερ

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Johnny Depp τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει εναντίον των πρώην μάνατζερ του.

 

 

Η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα, στην αγωγή που είχε καταθέσει ο ηθοποιός ισχυρίζονταν ότι οι μάνατζέρ του ξόδεψαν εκατομμύρια χωρίς την άδειά του.

 

 

Η εταιρεία Management Group, που χειρίζονταν τις υποθέσεις του johnny Depp  υπέβαλαν ένα αντίγραφο υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός ήταν υπεύθυνος για την οικονομική κατρακύλα και τα έγγραφα που παρουσίασαν αποκάλυπταν ότι ο σταρ δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για κρασί, κατοικία, γιοτ και προσωπικό.

 

 

Ο ίδιος ο Depp είχε δηλώσει στο Rolling Stone σε πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι προσβλητικό να πω ότι ξόδεψα 30.000 δολάρια για κρασί, γιατί ήταν πολύ περισσότερο».

 

 

Η δίκη του Depp  εναντίον της Management Group είχε οριστεί για τις 15 Αυγούστου, αλλά το Variety αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

 

 

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε για την υπόθεση στο Page Six: «Ο Depp είναι στην ευχάριστη θέση κι έχει πετύχει μία συμφωνία διακανονισμού... Η δίκη που θα γινόταν εναντίον της Management Group –και η διευθέτηση - αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Τζόνι είναι αποφασισμένος να αναλάβει αποφασιστική δράση για να προστατεύσει την προσωπική και καλλιτεχνική του φήμη, προς το συμφέρον της οικογένειάς του και της σταδιοδρομίας του».

 

 

Πηγή: huffingtonpost.gr