Η τέλεια συνταγή για να μεγαλώσουν τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σου

Δύο υλικά είναι αρκετά…

 

Η συνταγή που θα σου παρουσιάσουμε σε αυτό εδώ το θέμα προορίζεται κυρίως για εσένα που δεν έκατσες ήσυχη μέχρι τώρα στην καραντίνα και «πείραξες» τα φρύδια σου, με αποτέλεσμα να αφαίρεσες τριχούλες σε σημεία που δεν έπρεπε, να δημιούργησες κενά ή να χάλασες- εν πάση περιπτώσει- το σχήμα των φρυδιών σου.

 

Ξέρουμε! Σε έχει πιάσει απελπισία και πανικός για το πώς θα τα επαναφέρεις μιας και μόνη σου δεν μπορείς, αλλά και η brow artist σου θα αργήσει ακόμη να ανοίξει τον χώρο της για τους πελάτες. Ψυχραιμία! Υπάρχει λύση και είναι μια DIY συνταγή, που θα σε βοηθήσει να μεγαλώσουν οι τρίχες των φρυδιών σου, αλλά και να θρέψεις τις βλεφαρίδες σου.

 

Θα χρειαστείς:

Καστορέλαιο

Aloe vera gel

 

 

Ανακάτεψε καλά τα υλικά μέσα σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βούτηξε μέσα στο μείγμα ένα παλιό, καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και χτένισε με αυτό στη συνέχεια τα φρύδια σου. Μπορείς να ακολουθείς αυτήν τη διαδικασία κάθε βράδυ, ως τελευταίο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου, πριν κοιμηθείς. Στις βλεφαρίδες, άπλωσε μόνο καστορέλαιο, γιατί υπάρχει περίπτωση να ερεθιστούν τα μάτια σου από την aloe vera.

Με αυτήν την DIY θεραπεία ομορφιάς θα δεις πολύ σύντομα τα φρύδια σου να μεγαλώνουν, κυρίως χάρη στα αμινοξέα της aloe vera, που προωθούν την ανάπτυξη της τρίχας. Χάρη στο καστορέλαιο, τα λιπαρά οξέα του και τις βιταμίνες που περιέχει, θα θρέψουν οι τρίχες και στα δύο σημεία του προσώπου, με αποτέλεσμα να έχεις τα πιο υπέροχα φρύδια και τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες ever.

Πριν το δοκιμάσεις, ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, για να δεις βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία που σου περιγράψαμε. Καλή επιτυχία!