Η τρομακτική στιγμή που βλάβη σε chairlift εκσφενδονίζει σκιέρ (βίντεο)

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν στο ατύχημα, δύο σοβαρά

 

 

Αυτή είναι η στιγμή που σκιέρ εκτοξεύονται από τεχνικό πρόβλημα σε λιφτ του σκι στο Gudauri της Γεωργίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο άτομα. Συνολικά τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν στο ατύχημα στο θέρετρο. Το βίντεο από το ατύχημα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

Αντί να ανεβαίνουν προς τα επάνω, τα καθίσματα του τελεσκί άρχισαν να κινούνται με την όπισθεν, με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέφτουν στο χιόνι. Κάποιοι πρόλαβαν να πηδήξουν μόνοι τους και να προσγειωθούν ομαλότερα. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ακούγονται οι κραυγές των έντρομων σκιέρ και των αυτοπτών μαρτύρων.

 

Το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Ντμίτρι Κουμσισβίλι. Το υπουργείο Εσωτερικών διέταξε έρευνα για παραβίαση των κανονισμών ασφάλειας στο χιονοδρομικό κέντρο.

 

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Νταβίντ Σεργκέγενσκο διαβεβαίωσε ότι οι τουρίστες, που κατάγονταν από τη Γεωργία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και την Ουκρανία, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα. Δύο από αυτούς, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος από τη Σουηδία, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Τιφλίδας.

 

 

The Toc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ