Ηλιοφάνεια και θερμοκρασία στους 30 βαθμούς

Στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά της Ελλάδας προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις για σήμερα (28/09), που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν έντονες βροχές, από το απόγευμα και μετά, ιδίως στα ορεινά της Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα, θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 15 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 29, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 27, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάνει τους 29 με 30.

 

Σχετικά με τους ανέμους, θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στο υπόλοιπα τμήματα του πελάγους, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

 

Ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Αττική και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

meteo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ