Ιταλός ακροδεξιός ευρωβουλευτής πάτησε τις σημειώσεις Μοσκοβισί με το παπούτσι του (video)

Ο ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκα του Βορρά Άντζελο Τσιόκα, σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε δίπλα στον Πιέρ Μοσκοβισί, άρπαξε τα χαρτιά των σημειώσεων από την ομιλία του, έβγαλε το παπούτσι του και «συνέθλιψε» τα «λόγια» του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Υποθέσεων για τον ιταλικό προϋπολογισμό.

 

 

Ένας ευρωβουλευτής της ακροδεξιάς Λέγκας, ενός εκ των δύο κομμάτων στην κυβέρνηση συνασπισμού της Ιταλίας, έβγαλε το παπούτσι του και πάτησε κυριολεκτικά τις σημειώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου, μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Άντζελο Τσιόκα ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο επίτροπο.

 

 

«Στο Στρασβούργο, περπάτησα (με μια σόλα που κατασκευάστηκε στην Ιταλία!!!) στο βουνό των ψεμάτων που ο Μοσκοβισί έγραψε εναντίον της χώρας μας!!! Η Ιταλία αξίζει τον σεβασμό» έγραψε σε tweet λίγο αργότερα ο ευρωβουλευτής.

 

 

«Πίστευα ότι επρόκειτο για έναν υπάλληλο του Κοινοβουλίου, που πήρε τις σημειώσεις μου. Όχι, ήταν ένας βουλευτής! Αυτοί που συνθλίβουν κείμενα και αποφάσεις με το χτύπημα ενός παπουτσιού δεν σέβονται ούτε τους κανόνες ούτε τους θεσμούς ούτε τη Δημοκρατία. Δεν σέβονται καν το λειτούργημά τους» ήταν η αντίδραση του Μοσκοβισί στο Twitter.

 

 

 

Πηγή: cnn.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ