Just the 2 of us: Εντυπωσίασε η Λουτρακιώτισσα Ναταλία Αργυράκη (video)

Τη Ναταλία Αργυράκη το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha στην οποία συμμετέχει από το 2020. Μέχρι να καθίσει στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, η ενασχόλησή της αφορούσε κυρίως στα περιοδικά και έντυπα μέσα. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες μας γυναικείες τηλεοπτικές παρουσίες, μιας και τη διέπει ο επαγγελματισμός, η καλαισθησία, η συνέπεια και πάντα ο σεβασμός προς τον εκάστοτε συνεντευξιαζόμενο- συνομιλητή.

 

Η καταγωγή της είναι από το Λουτράκι και από μικρή ηλικία ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της δημοσιογραφίας. Στα 18 της χρόνια, πέρασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και αφότου αποφοίτησε ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορα μεγάλα site και περιοδικά αρχικά ως συντάκτρια, ενώ στη πορεία έγινε και αρχισυντάκτρια.

 

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε γνωρίσει και μια άλλη εκδοχή του εαυτού της, καθώς διαγωνίζεται στο «Just the 2 of Us», το show που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (25/3) μάλιστα, πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, διαφορετική από όσες μας έχει συνηθίσει.

 

Μαζί με τον Γιώργο Βογιατζάκη, ερμήνευσαν το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου και το Twitter ήταν για μια ακόμη φορά αποθεωτικό για την τίμια προσπάθειά της στο act αλλά και τη σκηνική της παρουσία.

 

Σε αυτό το live η Ναταλία ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας μια ultra violette μάξι δημιουργία με τούλι και δαντέλα, η οποία έχει βαθύ ντεκολτέ και διαφάνειες από τη μέση και κάτω. Όλα αυτά με sleek ίσια μαλλιά και ένα glamorous ζευγάρι σκουλαρίκια.

 

Για την εν λόγω εμφάνιση, η δημοσιογράφος εισέπραξε πολύ κολακευτικά σχόλια και από τη Ναταλία Γερμανού, τόσο κολακευτικά που (πραγματικά) «Καλύτερα δε γίνεται». Μετά την εμφάνισή της, η δημοσιογράφος μίλησε και στις κάμερες, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές ώστε να συνεχίσει τα σαββατοκύριακο στο «Καλύτερα».