Κ Λογοθέτης: "Αυτό που γίνεται είναι μια τρέλα"

Στην τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά, η οποία ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το 2013 η Τουριστική πήρε ομόφωνη απόφαση για να καταθέσει αγωγές ύψους 195 εκατομμυρίων ευρώ, απάντησε ο τέως Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης. Ο επικεφαλής της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια απόφαση της Τουριστικής, ενώ δεσμεύτηκε ότι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρει τα πρακτικά για να υπενθυμίσει στο Σώμα, τα όσα ανέφερε το 2013 η κυρία Πρωτοπαππά, η οποία κατηγορούσε την τότε Δημοτική Αρχή για σπατάλες χρημάτων σε δικηγόρους.

 

"Επειδή εδώ είναι Δημοτικό Συμβούλιο και δεν είναι μια συνάντηση σε κάποιο σπίτι προεκλογική που ο καθένας λέει ο,τι θέλει. Λέω το εξής: Δεν μπορεί να σπηλώνονται συνειδήσεις ελέω των εκλογών, των ψήφων και όλων των υπολοίπων. Δεν είναι δυνατόν. Όποιος έχει να πει κάτι, να το λέει με στοιχεία, αλλιώς δεν θα μιλά. Θεωρώ ότι όσα ακούμε είναι μια τρέλα. Το 2013, ήμουν πρόεδρος στην Τουριστική. Ουδέποτε η Τουριστική πήρε απόφαση να κάνει αγωγές 195 εκατομμύρια ευρώ. Το δηλώνω με παρρησία. Και όταν λέτε κυρία Πρωτοπαππά για ποσά, πρέπει να τα λέτε συγκεκριμένα. Γιατί η αγωγή, αν δεν πεις συγκεκριμένα το ποσό είναι σαν να λες αόριστα πράγματα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Λογοθέτης.

 

Και συμπλήρωσε: Δεσμέυομαι, στο επόμενο συμβούλιο, να φέρω τα πρακτικά, για να θυμηθούμε τι έλεγε η κυρία Πρωτοπαππά όταν μας κατηγορούσε ότι ξοδεύουμε σε Νομικούς πολλά λεφτά. Αυτά ήταν τα κολλήματα της κυρίας Πρωτοπαππά, η οποία σήμερα επικαλείται τις 5 αγωγές.