Καιρός: Νέες ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι – Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά εξαιτίας της… ψυχρής λίμνης πάνω από την Ελλάδα. Έρχονται και χαλαζοπτώσεις, μαζί με τις καταιγίδες. Γενικά άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα...

 

Ο καιρός εδώ και ένα 24ωρο δεν θυμίζει καλοκαίρι. Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, όπως είχε προβλέψει και το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, συνθέτουν το μενού. Και δεν αλλάξει αυτό έως αύριο τουλάχιστον.

 

Και σήμερα, από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα αλλάξει πρόσωπο. Η ψυχρή λίμνη στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τη χώρα μας, θα προκαλέσει τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

 

Τα φαινόμενα, όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή, θα είναι περισσότερο γενικευμένα και πιο έντονα το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

 

Δείτε στο χάρτη του meteo.gr τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης σήμερα, καθώς επίσης και τις περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για έντονα φαινόμενα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ