Καιρός: Πότε θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία το Λουτράκι και την Κορινθία

Όχι ένα, αλλά δύο βαρομετρικά χαμηλά προερχόμενα από την Ιταλία και τα Βαλκάνια επηρεάζουν την Ελλάδα, με κύμα κακοκαιρίας, το οποίο εκδηλώνεται με – κατά τόπους – ισχυρά φαινόμενα, έντονες καταιγίδες, ακόμα και χιονοπτώσεις.

 

Αναφορικά με την Κορινθία, η κακοκαιρία θα χτυπήσει κυρίως από το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου έως και το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου με ισχυρές βροχές.

 

Συγκεκριμένα:

 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Τετάρτη 25/1, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι - ΒορειοΑνατολικοί εντάσεως 2-3 μποφόρ.

 

Την Πέμπτη 26/1, θα σημειωθούν καταιγίδες τις πρωινές ώρες, ενώ οι βροχοπτώσεις θα είναι έντονες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι - ΒορειοΑνατολικοί εντάσεως 1-2 μποφόρ.

 

Στο Λουτράκι, ο καιρός θα είναι βροχερός όλη την εβδομάδα με αρκετά σύννεφα, ενώ βροχές θα πέσουν κυρίως το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου και το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι ΒορειοΑνατολικοί εντάσεως 2-4 μποφόρ.