Καλοκαιρινές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 21:00 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η συναυλία και η απονομή των αναμνηστικών στους Αριστούχους  μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Οι αριστούχοι θα παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς τους, η συναυλία θα συνεχίσει με το σύνολο από Κιθάρες και το Σύνολο Κρουστών Οργάνων, ενώ η βραδιά θα κλείσει με «ολόφρεσκα» τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Ωδείου.

 

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κλείνει φέτος 34 χρόνια θριαμβευτικής πορείας έχοντας στο δισάκι του επιτυχίες μοναδικές για μια πόλη σαν την Καλαμάτα! Οι απόφοιτοι του Ωδείου διαπρέπουν παγκοσμίως χαρίζοντας στην πόλη μας μια ζηλευτή θέση στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού, οι Χορωδίες του και οι Ορχήστρες του έχουν εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή Φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, οι Καθηγητές του συμμετέχουν ως επιτροπές σε Διεθνή Φεστιβάλ, σε Διαγωνισμούς και σε μουσικολογικά Φόρουμ, οι μαθητές του διεκδικούν επί ίσοις όροις βραβεία σε διεθνείς Διαγωνισμούς, ενώ τα 4 Φεστιβάλ του Ωδείου («Φεστιβάλ Κιθάρας», «Μουσικές του Κόσμου», «Άνοιξη των Πλήκτρων» και «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας») φιλοξενούν καλλιτέχνες που υπηρετούν την τέχνη της μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο!

 

Σε δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου,στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το Δ.Ω.Κ. θα παρουσιάσει μεγάλο μέρος από το δυναμικό του Ωδείου καθώς θα συμμετάσχουν οι αριστούχοι μαθητές που τιμήθηκαν με υποτροφίες στον απαιτητικό εσωτερικό διαγωνισμό του Ωδείου, το Σύνολο Κλαρινέτων, το Σύνολο Παλαιάς Μουσικής, το Σύνολο από Κιθάρες, το Σύνολο Ξύλινων Πνευστών, το Σύνολο Κρουστών, το Σύνολο Βιολοντσέλων, η Μικρή Μαθητική Ορχήστρα, τρεις Χορωδίες του Ωδείου και μια Ορχήστρα από Καθηγητές του Δ.Ω.Κ. με την συμμετοχή πλέον των 150 μαθητών του Ωδείου.

 

kalamatain.grTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
2 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.